Malayziyaga sayohat qiluvchi yo‘lovchilar diqqatiga

Malayziyaning migratsiya talablarga ko‘ra, ushbu mamlakatga kelgan xorijiy fuqarolar kirish paytida quyidagi ma‘lumotlarni taqdim etishi zarur:

- fuqarolik pasporti yoki kirish sanasidan boshlab 6 oydan ortiq muddatga amal qiladigan safar hujjati;

- Malayziya hududida bo‘lish uchun moliyaviy imkoniyati mavjudligini isbotlash;

- qaytish bileti yoki uchinchi mamlakatga uchish bileti.

Qo‘shimcha ma‘lumotlarni Malayziya Immigratsiya Departamenti saytidan olishingiz mumkin.

1081

Yuqoriga

O'zbekiston Respublikasining

Milliy Aviakompaniyasi

Davlat resurslari: